Fit Vegan
  • Voedselgroep
    • Bonen en peulvruchten Fruit Graanproducten en deegwaren Groenten Kruiden en specerijen Noten, zaden en pitten Plantaardige eiwitproducten Volle granen en rijst Zeewier Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Pre Workout

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Noodles met courgette en mango

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Warme melk met salie

      Pasta met lavendel

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Soort
    • Bijgerecht Desserts Diner Dranken Lunch Ontbijt Salades Smaakmakers Soepen Tussendoor Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Vegan Pre Workout

      Warme melk met salie

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Geperste salade van wintergroenten

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Hummus uit Veggiestan

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Noodle soep

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Kookstijl
    • Bakken in een pan Fermenteren en pickelen Grillen Koken Oven Rauw Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Vegan kaastosti

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Noodle soep

      Warme melk met salie

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Noodles met courgette en mango

      Pasta met lavendel

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Seizoen
    • Herfst Lente Winter Zomer Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Frisse saus van zijdentofu

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

  • Gelegenheid
    • Feest Kinderen Onderweg Op het werk Sport Alles

      Artisjokken tapenade

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan kaastosti

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Vegan kaastosti

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

  • Conditie
    • Darmklachten Glutenvrij Hoofdpijn Kater Slaapproblemen Verkoudheid Alles

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Misosoep

      Artisjokken tapenade

      Warme melk met salie

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Warme melk met salie

  • Voedingsstof
    • Koolhydraten Mineralen Proteïne Vetten Vitaminen Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Misosoep

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

  • Home
  • Natuurvoeding
  • Vegan
  • Over mij
  • Contact
  • Voedselgroep
    • Bonen en peulvruchten Fruit Graanproducten en deegwaren Groenten Kruiden en specerijen Noten, zaden en pitten Plantaardige eiwitproducten Volle granen en rijst Zeewier Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Pre Workout

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Noodles met courgette en mango

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Warme melk met salie

      Pasta met lavendel

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Soort
    • Bijgerecht Desserts Diner Dranken Lunch Ontbijt Salades Smaakmakers Soepen Tussendoor Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Vegan Pre Workout

      Warme melk met salie

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Geperste salade van wintergroenten

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Hummus uit Veggiestan

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Noodle soep

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Kookstijl
    • Bakken in een pan Fermenteren en pickelen Grillen Koken Oven Rauw Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Vegan kaastosti

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Noodle soep

      Warme melk met salie

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Noodles met courgette en mango

      Pasta met lavendel

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Seizoen
    • Herfst Lente Winter Zomer Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Frisse saus van zijdentofu

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

  • Gelegenheid
    • Feest Kinderen Onderweg Op het werk Sport Alles

      Artisjokken tapenade

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan kaastosti

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Vegan kaastosti

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

  • Conditie
    • Darmklachten Glutenvrij Hoofdpijn Kater Slaapproblemen Verkoudheid Alles

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Misosoep

      Artisjokken tapenade

      Warme melk met salie

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Warme melk met salie

  • Voedingsstof
    • Koolhydraten Mineralen Proteïne Vetten Vitaminen Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Misosoep

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

Fit Vegan

Fit Vegan • De plantaardige natuurvoedings database

FruitGroentenLenteNoten, zaden en pittenRauwSaladesZomer

Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

door linda 5 december 2017

witlof-mangosaladeBitterzoet

Ik kook witlof eigenlijk nooit, maar snijd ze meestal lekker fijn voor een fris accent in gerechten zoals deze zomerse witlof salade. Aangevuld met iets zoets zoals appel, peer of mango, dat de totaalsmaak helemaal in balans brengt.

Is witlof lekker?

Witlof wordt onterecht nog veel te vaak als vies of bitter bestempeld. Misschien omdat we het van vroeger kennen, toen het te ver doorgekookt naast een paar aardappelen en een karbonade op ons bord lag. Witlof heeft van nature een licht bittere maar ook zeer frisse smaak. Te lang verwarmen brengt de bittere smaak naar boven die dan inderdaad niet lekker meer is.

Ook lekker

Houd je niet van mango of wil je iets anders met witlof combineren?
Probeer dan eens een van de volgende opties:

  • Appel
  • Peer
  • Druiven
  • Rozijnen
  • Abrikoos
  • Perzik
  • Dadels
  • Bloedsinaasappel

witlof-mangosalade

Witlof mango salade met avocado en pecannoten

Print
Aantal personen: 2 Voorbereiding: 15 Min. Bereidingstijd: Geen

Ingrediënten

  • Witlof (2 a 3 stronkjes)
  • Komkommer (1/2)
  • Avocado (1)
  • Mango (1/2)
  • Pecannoten (een handje)
  • Olijfolie extra vierge
  • Clementine olie (optioneel)
  • Zwarte peper

Bereidingswijze

  • Was en snijd de witlofjes in de breedte in dunne ‘plakken’ en doe deze in een schaal
  • Doe ditzelfde met de komkommer. Deze snijd ik meestal in driehoekige blokjes, dat is een Japanse manier van groenten snijden
  • Snijd de avocado in stukjes en verdeel over de witlof en komkommer
  • Snijd de mango in hele dunne strengen met een juliennesnijder (zie foto). Dit is een soort gegolfd mesje waardoor de sliertjes ontstaan. Heb je geen juliennesnijder, dan kun je ook dunne plakjes met een dunschiller of kaasschaaf maken.
  • Strooi een handje (gebroken) pecannoten over de salade
  • Giet wat olijfolie over het geheel, liefs de Clementine olie van Foodelicious (zie foto), maar als je die niet hebt, een lekkere extra vierge.
  • Maal wat verse zwarte peper over het geheel en geniet van je zomerse salade!
avocadokomkommermangoolijfoliepecannotenwitlof
0 Reactie
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
linda

Vorige
Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping
Volgende
Warme melk met salie

Heb je deze al geprobeerd?

Frisse saus van zijdentofu

Hummus uit Veggiestan

Artisjokken tapenade

Kombu pesto

Noodles met courgette en mango

Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

Pasta met lavendel

Kikkererwten met saffraan en zeezout

Seitan kebap met Iraanse rijst

Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

Laat een bericht achter Cancel Reply

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Over mij

Over mij

Hi, ik ben Linda. Fit Vegan is ontstaan uit een passie voor heerlijk eten op een bewuste, gezonde en diervriendelijke manier.

Volg me op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Volg me op Facebook

Fit Vegan

Recent Posts

  • Gierst ‘Gomoku’ met seitan

    11 juli 2018
  • Vegan Pre Workout

    9 mei 2018
  • Kikkererwten met saffraan en zeezout

    2 mei 2018

Categorieën

Archief

  • juli 2018
  • mei 2018
  • april 2018
  • maart 2018
  • februari 2018
  • januari 2018
  • december 2017
  • november 2017
  • oktober 2017
  • september 2017
  • augustus 2017
  • juli 2017
  • februari 2017
  • januari 2017

Volg me op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

All content on this website is created, photographed, written and designed by Linda Hirzmann - Fit Vegan


Terug naar boven