Fit Vegan
  • Voedselgroep
    • Bonen en peulvruchten Fruit Graanproducten en deegwaren Groenten Kruiden en specerijen Noten, zaden en pitten Plantaardige eiwitproducten Volle granen en rijst Zeewier Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Pre Workout

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Noodles met courgette en mango

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Warme melk met salie

      Pasta met lavendel

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Soort
    • Bijgerecht Desserts Diner Dranken Lunch Ontbijt Salades Smaakmakers Soepen Tussendoor Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Vegan Pre Workout

      Warme melk met salie

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Geperste salade van wintergroenten

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Hummus uit Veggiestan

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Noodle soep

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Kookstijl
    • Bakken in een pan Fermenteren en pickelen Grillen Koken Oven Rauw Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Vegan kaastosti

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Noodle soep

      Warme melk met salie

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Noodles met courgette en mango

      Pasta met lavendel

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Seizoen
    • Herfst Lente Winter Zomer Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Frisse saus van zijdentofu

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

  • Gelegenheid
    • Feest Kinderen Onderweg Op het werk Sport Alles

      Artisjokken tapenade

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan kaastosti

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Vegan kaastosti

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

  • Conditie
    • Darmklachten Glutenvrij Hoofdpijn Kater Slaapproblemen Verkoudheid Alles

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Misosoep

      Artisjokken tapenade

      Warme melk met salie

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Warme melk met salie

  • Voedingsstof
    • Koolhydraten Mineralen Proteïne Vetten Vitaminen Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Misosoep

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

  • Home
  • Natuurvoeding
  • Vegan
  • Over mij
  • Contact
  • Voedselgroep
    • Bonen en peulvruchten Fruit Graanproducten en deegwaren Groenten Kruiden en specerijen Noten, zaden en pitten Plantaardige eiwitproducten Volle granen en rijst Zeewier Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Pre Workout

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Noodles met courgette en mango

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Warme melk met salie

      Pasta met lavendel

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Soort
    • Bijgerecht Desserts Diner Dranken Lunch Ontbijt Salades Smaakmakers Soepen Tussendoor Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Vegan Pre Workout

      Warme melk met salie

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Geperste salade van wintergroenten

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Hummus uit Veggiestan

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Noodle soep

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Kookstijl
    • Bakken in een pan Fermenteren en pickelen Grillen Koken Oven Rauw Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Vegan kaastosti

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Noodle soep

      Warme melk met salie

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Noodles met courgette en mango

      Pasta met lavendel

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Seizoen
    • Herfst Lente Winter Zomer Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Frisse saus van zijdentofu

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

  • Gelegenheid
    • Feest Kinderen Onderweg Op het werk Sport Alles

      Artisjokken tapenade

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan kaastosti

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Vegan kaastosti

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

  • Conditie
    • Darmklachten Glutenvrij Hoofdpijn Kater Slaapproblemen Verkoudheid Alles

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Misosoep

      Artisjokken tapenade

      Warme melk met salie

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Warme melk met salie

  • Voedingsstof
    • Koolhydraten Mineralen Proteïne Vetten Vitaminen Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Misosoep

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

Fit Vegan

Fit Vegan • De plantaardige natuurvoedings database

DessertsDrankenFruitGraanproducten en deegwarenOntbijtRauwSportTussendoor

Vegan Pre Workout

door linda 9 mei 2018

fit-vegan-pre-workout

Vegan Pre Workout

Voordat ik ga sporten wil ik minimaal twee uur niets gegeten hebben. Omdat ik meestal ’s avonds sport is dat op zich nog wel te doen, maar eer dat ik aan mijn avondeten begin, ben ik wel weer wat uurtjes verder. Ik wil dus wel iets kleins nemen dat mijn lichaam voldoende energie geeft, maar dat moet natuurlijk niet te zwaar op de maag liggen. Deze vegan pre workout shake met koffie, bevroren banaan, haver en macapoeder zit bomvol energie en je maakt ‘m in een handomdraai. Drink het glas een klein uurtje voor het sporten en geniet van je workout!

Havermout / havermelk

Je kunt voor deze pre workout natuurlijk gewoon kant-en-klare havermelk uit een pak gebruiken. Wil je het echter nog beter / puurder / milieuvriendelijker én goedkoper? Dat kan heel makkelijk. Je hoeft alleen maar een paar eetlepels havermout in een kopje water te weken. Als je dit ruim van te voren doet en daarna in de blender mixt, krijg je een heerlijke havermelk! Geen tijd om te weken? Geen probleem. Je shake wordt dan iets grover van structuur maar persoonlijk vind ik dat niet zo erg.

Maca

Maca is een knolgewas uit Peru, en behoort tot de superfoods vanwege zijn hoge concentratie voedingsstoffen en adaptogene staat. Dat wil zeggen dat het voor iedereen een andere werking kan hebben. Het kan bijvoorbeeld een positieve invloed op je conditie hebben, helpen bij stressreductie en balans in je hormoonhuishouding brengen. Ook heeft maca libido-verhogende eigenschappen.

Je kunt het in poedervorm kopen en dagelijks een eetlepel verwerken in een shake of smoothie. De smaak is ietwat bitter en nootachtig, maar heeft in de verte ook iets weg van vanille. Het is lastig te zeggen of het hartig of zoetig is, maar daarom is het ook eenvoudig te combineren in verschillende soorten gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze super lekkere vegan pancakes?

maca-poeder-terra-sana

fit vegan pre workout ingredienten

Pre-Workout shake

Print
Aantal personen: 1 groot glas Voorbereiding: 2 Min. Bereidingstijd: 2 Min.

Ingrediënten

  • 1 kopje espresso
  • 1/2 bevroren banaan in stukjes
  • 1 el. macapoeder
  • 3 el. havermout en een half glas water (optie 1)
  • OF

  • een half glas havermelk (optie 2)

Bereidingswijze

  • Optie 1 – met havermout: Week de havermout in een half glas water. Hoe langer je het laat weken, hoe smoother de uiteindelijke structuur wordt. Geen tijd? Weken hoeft niet per-se maar dan wordt je shake misschien een beetje korrelig. Voeg na het weken alle ingrediënten (inclusief weekwater) bij elkaar in een blender en blend until smooth! Vind je de substantie te dik? Dan kun je de shake eventueel aanlengen met water.
  • Optie 2 – met havermelk: Als je geen havermout gebruikt maar kant-en-klare havermelk, voeg dan meteen alle ingrediënten bij elkaar in een blender en blend until smooth! Vind je de substantie te dik? Dan kun je de shake eventueel aanlengen met water.
banaanhavermelkhavermoutkoffiemacapoeder
0 Reactie
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
linda

Vorige
Kikkererwten met saffraan en zeezout
Volgende
Gierst ‘Gomoku’ met seitan

Heb je deze al geprobeerd?

Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

Warme melk met salie

Laat een bericht achter Cancel Reply

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Over mij

Over mij

Hi, ik ben Linda. Fit Vegan is ontstaan uit een passie voor heerlijk eten op een bewuste, gezonde en diervriendelijke manier.

Volg me op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Volg me op Facebook

Fit Vegan

Recent Posts

  • Gierst ‘Gomoku’ met seitan

    11 juli 2018
  • Vegan Pre Workout

    9 mei 2018
  • Kikkererwten met saffraan en zeezout

    2 mei 2018

Categorieën

Archief

  • juli 2018
  • mei 2018
  • april 2018
  • maart 2018
  • februari 2018
  • januari 2018
  • december 2017
  • november 2017
  • oktober 2017
  • september 2017
  • augustus 2017
  • juli 2017
  • februari 2017
  • januari 2017

Volg me op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

All content on this website is created, photographed, written and designed by Linda Hirzmann - Fit Vegan


Terug naar boven