Fit Vegan
  • Voedselgroep
    • Bonen en peulvruchten Fruit Graanproducten en deegwaren Groenten Kruiden en specerijen Noten, zaden en pitten Plantaardige eiwitproducten Volle granen en rijst Zeewier Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Pre Workout

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Noodles met courgette en mango

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Warme melk met salie

      Pasta met lavendel

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Soort
    • Bijgerecht Desserts Diner Dranken Lunch Ontbijt Salades Smaakmakers Soepen Tussendoor Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Vegan Pre Workout

      Warme melk met salie

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Geperste salade van wintergroenten

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Hummus uit Veggiestan

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Noodle soep

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Kookstijl
    • Bakken in een pan Fermenteren en pickelen Grillen Koken Oven Rauw Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Vegan kaastosti

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Noodle soep

      Warme melk met salie

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Noodles met courgette en mango

      Pasta met lavendel

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Seizoen
    • Herfst Lente Winter Zomer Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Frisse saus van zijdentofu

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

  • Gelegenheid
    • Feest Kinderen Onderweg Op het werk Sport Alles

      Artisjokken tapenade

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan kaastosti

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Vegan kaastosti

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

  • Conditie
    • Darmklachten Glutenvrij Hoofdpijn Kater Slaapproblemen Verkoudheid Alles

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Misosoep

      Artisjokken tapenade

      Warme melk met salie

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Warme melk met salie

  • Voedingsstof
    • Koolhydraten Mineralen Proteïne Vetten Vitaminen Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Misosoep

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

  • Home
  • Natuurvoeding
  • Vegan
  • Over mij
  • Contact
  • Voedselgroep
    • Bonen en peulvruchten Fruit Graanproducten en deegwaren Groenten Kruiden en specerijen Noten, zaden en pitten Plantaardige eiwitproducten Volle granen en rijst Zeewier Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Pre Workout

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Noodles met courgette en mango

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Warme melk met salie

      Pasta met lavendel

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Pasta met lavendel

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Soort
    • Bijgerecht Desserts Diner Dranken Lunch Ontbijt Salades Smaakmakers Soepen Tussendoor Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Vegan Pre Workout

      Warme melk met salie

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Bonenburgers

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Geperste salade van wintergroenten

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Hummus uit Veggiestan

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Noodle soep

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Kookstijl
    • Bakken in een pan Fermenteren en pickelen Grillen Koken Oven Rauw Alles

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bonenburgers

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Vegan kaastosti

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Noodle soep

      Warme melk met salie

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Noodles met courgette en mango

      Pasta met lavendel

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Artisjokken tapenade

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

  • Seizoen
    • Herfst Lente Winter Zomer Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tempeh met een vleugje Bali

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Tempeh met een vleugje Bali

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Frisse saus van zijdentofu

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Dressing van miso en sinaasappel

      Tofu met shoyu

      Witlof salade met mango, avocado en pecannoten

  • Gelegenheid
    • Feest Kinderen Onderweg Op het werk Sport Alles

      Artisjokken tapenade

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Energieballen voor een extra boost

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Hummus uit Veggiestan

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan kaastosti

      Noodle soep

      Hummus uit Veggiestan

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Energieballen voor een extra boost

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan Pre Workout

      Artisjokken tapenade

      Vegan kaastosti

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Dressing van miso en sinaasappel

      Kombu pesto

      Noodle soep

      Taartjes van bladerdeeg met een fris-zoete topping

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Pizza met gegrilde bloemkool

  • Conditie
    • Darmklachten Glutenvrij Hoofdpijn Kater Slaapproblemen Verkoudheid Alles

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Misosoep

      Artisjokken tapenade

      Warme melk met salie

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Artisjokken tapenade

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Misosoep

      Geperste salade van wintergroenten

      Miso

      Warme melk met salie

  • Voedingsstof
    • Koolhydraten Mineralen Proteïne Vetten Vitaminen Alles

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Vegan kaastosti

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Noodles met courgette en mango

      Vegan Valentijnspannenkoeken met maca (ei-vrij)

      Pasta met lavendel

      Pulled mushrooms

      Gomasio

      Dressing van miso en tahin

      Misosoep

      Dressing van miso en sinaasappel

      Miso

      Kombu pesto

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Frisse saus van zijdentofu

      Tofu met shoyu

      Seitan kebap met Iraanse rijst

      Pizza met gegrilde bloemkool

      Vegan BBQ: Een feestje zonder vleesje

      Vegan kaastosti

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en sinaasappel

      Pudding van quinoa en gojibessen

      Noodles met courgette en mango

      Gierst ‘Gomoku’ met seitan

      Kikkererwten met saffraan en zeezout

      Pulled mushrooms

      Vegan kaastosti

      Gomasio

      Radicchio Rosso salade met bramen en pecannoten

      Romige soep van kikkererwten en bleekselderij met rozemarijn

      Bruine bonensoep voor kracht en warmte

      Bonenburgers

      Energieballen voor een extra boost

      Dressing van miso en tahin

      Frisse saus van zijdentofu

Fit Vegan

Fit Vegan • De plantaardige natuurvoedings database

Bakken in een panBijgerechtDinerLentePlantaardige eiwitproductenProteïneZomer

Tofu met shoyu

door linda 10 december 2017

tofu shoyuGeef tofu nog één kans!

Tofu is een van de bekendste plantaardige eiwitproducten en wordt daardoor veel gebruikt als vleesvervanger. Echter vinden zowel vleeseters als vegetariërs / veganisten de smakeloze stukjes spons vaak niet te eten. Met onderstaande eenvoudige bereiding wil ik daar graag verandering in brengen. Geef jij tofu ook nog één kans? Ik beloof je dat ‘ie het verdient!

Vleesvervanger

Tofu is een van de bekendste plantaardige eiwitproducten en wordt daardoor veel gebruikt als vleesvervanger. Je kunt het in kleine blokjes snijden en aan bijvoorbeeld rijstgerechten, curry’s of soepen zoals deze misosoep toevoegen, maar persoonlijk vind ik dat qua smaak een beetje vlak. (lees: saaie, smakeloze stukjes spons). De oplossing: heerlijke en gezonde smaakmakers! Mijn favoriete combinatie is toch wel sesamolie en shoyu, die de tofu een heerlijk diepe smaak geven. Op deze manier wordt het toch nog een prima vervanger voor vlees of vis.

Tofu soorten en eigenschappen

Tofu wordt gemaakt van sojabonen. Het heeft een lichte structuur die aan een stevige pudding doet denken. Er is ook zijdentofu, dat nog zachter van structuur is. Deze wordt vaak gebruikt in sauzen en toetjes. Tofu heeft een sterk verkoelende werking op het lichaam en is daarom meer geschikt om in de zomer te eten. Die verkoelende werking zorgt er trouwens ook voor dat het bij veelvuldig gebruik libido verlagend is. Misschien iets om rekening mee te houden 😉

Het recept hieronder is een basisbereiding die je kunt serveren bij allerlei gerechten met rijst, noedels, groenten, curry’s en soepen, of als los bijgerecht.

Tofu met shoyu | Recept

Print
Aantal personen: 2 Voorbereiding: 5 Min. Bereidingstijd: 10 Min.

Ingrediënten

  • Tofu (naturel, 1 blok voor 2 pers.)
  • Sesamolie
  • Shoyu (sojasaus)

Bereidingswijze

  1. Snijd een blok naturel tofu eerst in plakken en vervolgens de plakken in driehoekjes. Een blok is ongeveer genoeg voor twee personen. Tijdens het bakken gaat er wel wat vocht verloren dus houd er rekening mee dat het qua volume wat minder wordt.
  2. Verwarm wat sesamolie in een pan en bak hierin de driehoekjes tofu op middelmatig vuur tot ze lichtbruin kleuren. Draai ze met een vork om zodat ook de andere kant gebakken wordt.
  3. Blus het geheel na enkele minuten af met een flinke scheut shoyu. Hoe meer je gebruikt, hoe zouter het wordt, kijk dus wel uit dat je niet uitschiet.
    Als de shoyu grotendeels in de tofu getrokken is kun je even een stukje proeven of ze zout genoeg, en krokant van buiten en zacht van binnen zijn. Zo niet, bak langer en/of voeg extra shoyu toe.
sesamolieshoyutofu
0 Reactie
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
linda

Vorige
Warme melk met salie
Volgende
Noodle soep

Heb je deze al geprobeerd?

Pulled mushrooms

Misosoep

Frisse saus van zijdentofu

Gierst ‘Gomoku’ met seitan

Dressing van miso en tahin

Pizza met gegrilde bloemkool

Dressing van miso en sinaasappel

Laat een bericht achter Cancel Reply

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Over mij

Over mij

Hi, ik ben Linda. Fit Vegan is ontstaan uit een passie voor heerlijk eten op een bewuste, gezonde en diervriendelijke manier.

Volg me op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Volg me op Facebook

Fit Vegan

Recent Posts

  • Gierst ‘Gomoku’ met seitan

    11 juli 2018
  • Vegan Pre Workout

    9 mei 2018
  • Kikkererwten met saffraan en zeezout

    2 mei 2018

Categorieën

Archief

  • juli 2018
  • mei 2018
  • april 2018
  • maart 2018
  • februari 2018
  • januari 2018
  • december 2017
  • november 2017
  • oktober 2017
  • september 2017
  • augustus 2017
  • juli 2017
  • februari 2017
  • januari 2017

Volg me op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Footer Logo

All content on this website is created, photographed, written and designed by Linda Hirzmann - Fit Vegan


Terug naar boven