Kruiden, specerijen en zouten
Kikkererwten met saffraan en zeezout
Saffraan, een bijzondere smaakmaker Bij wijze van souvenir bracht ik van mijn reizen door Iran een paar doosjes goede kwaliteit saffraan mee.…
Kruiden, specerijen en zouten
Saffraan, een bijzondere smaakmaker Bij wijze van souvenir bracht ik van mijn reizen door Iran een paar doosjes goede kwaliteit saffraan mee.…
Wat is Gomasio? Gomasio is de Japanse naam voor geroosterd sesamzaad met zeezout. Het wordt als smaakmaker gebruikt en heeft een zoute…
Miso en tahin, een gouden duo Deze basisbereiding voor een dressing van miso en tahin is super makkelijk maar zo ontzettend lekker!…
Bijzonder! Deze heerlijke miso dressing met sinaasappel is echt bijzonder. De fruitige zoete smaak van de sinaasappel combineert heerlijk met de zoute…
Oorsprong Miso is een Japans product. Het wordt gemaakt door pasta van sojabonen voor lange tijd te fermenteren met de koji schimmel. De…
Kombu pesto is in alle opzichten het beste alternatief op normale pesto. Het is vele malen gezonder én diervriendelijker. Normaal zit er…
Wat is Salie? Salie is een vaste plant die vooral wordt gebruikt als kruid, vooral in mediterraanse gerechten. De warme, kruidige en…
Simpel, snel en toch bijzonder Deze pasta met lavendel is echt super simpel en snel klaar te maken. Toch is ‘ie verassend…