Groenten
Gierst ‘Gomoku’ met seitan
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Groenten
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Artisjokken Artisjokken zijn niet alleen heerlijk en veelzijdig, ze hebben ook behoorlijk wat voedzame kwaliteiten. Ze ondersteunen de reinigende lever en gal…
Vleesachtig vegan Als je weet hoe je plantaardig eten lekker op smaak brengt, maak je zelfs de meest verstokte vleeseter blij met…
When in Italy… Tijdens mijn vakantie in Toscane heb ik vooral veel niet gedaan. Soms is dat gewoon nodig, toch? Even aan…
Bijna lente! Dit is een perfect gerecht voor de overgang van winter naar lente. Het eet als comfort food door zijn volle…
Wintersalade In de winter heb ik nooit zo’n behoefte aan frisse groene salades. Een goed alternatief is dan een geperste salade van…
Alternatieve lunch op je werk: Noodle soep. Makkelijk, snel en gezond. Wil je niet altijd maar brood eten op je werk maar…
Bitterzoet Ik kook witlof eigenlijk nooit, maar snijd ze meestal lekker fijn voor een fris accent in gerechten zoals deze zomerse witlof…
Een leven zonder kaas, een pizza zonder kaas… Vroeger at ik ze het liefst zo vaak mogelijk: Pizza’s met lekker veel kaas.…