Voedingsstof
Gierst ‘Gomoku’ met seitan
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Voedingsstof
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Saffraan, een bijzondere smaakmaker Bij wijze van souvenir bracht ik van mijn reizen door Iran een paar doosjes goede kwaliteit saffraan mee.…
Vleesachtig vegan Als je weet hoe je plantaardig eten lekker op smaak brengt, maak je zelfs de meest verstokte vleeseter blij met…
Mis ik kaas als vegan? Hetgeen ik het meest dacht te gaan missen als ik van vegetarisch naar veganistisch zou gaan, was…
Wat is Gomasio? Gomasio is de Japanse naam voor geroosterd sesamzaad met zeezout. Het wordt als smaakmaker gebruikt en heeft een zoute…
When in Italy… Tijdens mijn vakantie in Toscane heb ik vooral veel niet gedaan. Soms is dat gewoon nodig, toch? Even aan…
Bijna lente! Dit is een perfect gerecht voor de overgang van winter naar lente. Het eet als comfort food door zijn volle…
Smaakvol, romig en verwarmend. Zo is deze bruine bonensoep het beste te omschrijven. Perfect voor een gure herfst of ijskoude winteravond dus!…
Verse bonenburgers: een eiwitrijke bron van energie! ‘Maar hoe kom je als veganist dan aan je proteïne?’ Een van de meest gestelde…
Energieballen zonder zooi Behoefte aan een extra energy boost voor of na het sporten? Of gewoon trek in iets zoets maar wil…