Bijgerechten, sauzen, dressings, dipsauzen, smeersels, condimenten, smaakmakers, kruidenmengsels, strooisels
Wat is Gomasio? Gomasio is de Japanse naam voor geroosterd sesamzaad met zeezout. Het wordt als smaakmaker gebruikt en heeft een zoute…
Bijgerechten, sauzen, dressings, dipsauzen, smeersels, condimenten, smaakmakers, kruidenmengsels, strooisels
Wat is Gomasio? Gomasio is de Japanse naam voor geroosterd sesamzaad met zeezout. Het wordt als smaakmaker gebruikt en heeft een zoute…
Miso en tahin, een gouden duo Deze basisbereiding voor een dressing van miso en tahin is super makkelijk maar zo ontzettend lekker!…
Tofu en zijdentofu Tofu wordt gemaakt van sojabonen. Het heeft een lichte structuur die aan een stevige pudding doet denken. Er is…
Bijzonder! Deze heerlijke miso dressing met sinaasappel is echt bijzonder. De fruitige zoete smaak van de sinaasappel combineert heerlijk met de zoute…
Oorsprong Miso is een Japans product. Het wordt gemaakt door pasta van sojabonen voor lange tijd te fermenteren met de koji schimmel. De…
Kombu pesto is in alle opzichten het beste alternatief op normale pesto. Het is vele malen gezonder én diervriendelijker. Normaal zit er…
Home made Hummus! Hierbij een gouden tip om het saaie broodpakketje voor op school of werk een flinke upgrade te geven: Home made…