Diner gerechten: Wat eet ik ’s avonds?
Gierst ‘Gomoku’ met seitan
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Diner gerechten: Wat eet ik ’s avonds?
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Vleesachtig vegan Als je weet hoe je plantaardig eten lekker op smaak brengt, maak je zelfs de meest verstokte vleeseter blij met…
Bijna lente! Dit is een perfect gerecht voor de overgang van winter naar lente. Het eet als comfort food door zijn volle…
Verse bonenburgers: een eiwitrijke bron van energie! ‘Maar hoe kom je als veganist dan aan je proteïne?’ Een van de meest gestelde…
Geef tofu nog één kans! Tofu is een van de bekendste plantaardige eiwitproducten en wordt daardoor veel gebruikt als vleesvervanger. Echter vinden…
Seitan Seitan wordt gemaakt uit tarwegluten. Gluten hebben een stevige en elastische structuur die veel lucht kan opslaan, waardoor het als een…
Een leven zonder kaas, een pizza zonder kaas… Vroeger at ik ze het liefst zo vaak mogelijk: Pizza’s met lekker veel kaas.…
Vegan barbecue Een kleurrijkere en gezondere afwisseling op de normale barbecue kon ik niet bedenken. En deze vegan bbq spiesjes smaken ook…
De lekkerste manier van tempeh bereiden leerde ik op Bali. Tempeh is een traditioneel Indonesisch plantaardig product. Het wordt gemaakt door sojabonen…
Makkelijk, snel én gezond! Dit fris-zoete noodle gerecht is extreem makkelijk en snel klaar te maken. Het is daardoor uitermate geschikt voor…