Kikkererwten met saffraan en zeezout
Saffraan, een bijzondere smaakmaker Bij wijze van souvenir bracht ik van mijn reizen door Iran een paar doosjes goede kwaliteit saffraan mee.…
Saffraan, een bijzondere smaakmaker Bij wijze van souvenir bracht ik van mijn reizen door Iran een paar doosjes goede kwaliteit saffraan mee.…
Artisjokken Artisjokken zijn niet alleen heerlijk en veelzijdig, ze hebben ook behoorlijk wat voedzame kwaliteiten. Ze ondersteunen de reinigende lever en gal…
Vleesachtig vegan Als je weet hoe je plantaardig eten lekker op smaak brengt, maak je zelfs de meest verstokte vleeseter blij met…
When in Italy… Tijdens mijn vakantie in Toscane heb ik vooral veel niet gedaan. Soms is dat gewoon nodig, toch? Even aan…
Verse bonenburgers: een eiwitrijke bron van energie! ‘Maar hoe kom je als veganist dan aan je proteïne?’ Een van de meest gestelde…
Geef tofu nog één kans! Tofu is een van de bekendste plantaardige eiwitproducten en wordt daardoor veel gebruikt als vleesvervanger. Echter vinden…
Vegan barbecue Een kleurrijkere en gezondere afwisseling op de normale barbecue kon ik niet bedenken. En deze vegan bbq spiesjes smaken ook…
De lekkerste manier van tempeh bereiden leerde ik op Bali. Tempeh is een traditioneel Indonesisch plantaardig product. Het wordt gemaakt door sojabonen…