Zomer
Gierst ‘Gomoku’ met seitan
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Zomer
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Artisjokken Artisjokken zijn niet alleen heerlijk en veelzijdig, ze hebben ook behoorlijk wat voedzame kwaliteiten. Ze ondersteunen de reinigende lever en gal…
When in Italy… Tijdens mijn vakantie in Toscane heb ik vooral veel niet gedaan. Soms is dat gewoon nodig, toch? Even aan…
Bijna lente! Dit is een perfect gerecht voor de overgang van winter naar lente. Het eet als comfort food door zijn volle…
Tofu en zijdentofu Tofu wordt gemaakt van sojabonen. Het heeft een lichte structuur die aan een stevige pudding doet denken. Er is…
Geef tofu nog één kans! Tofu is een van de bekendste plantaardige eiwitproducten en wordt daardoor veel gebruikt als vleesvervanger. Echter vinden…
Bitterzoet Ik kook witlof eigenlijk nooit, maar snijd ze meestal lekker fijn voor een fris accent in gerechten zoals deze zomerse witlof…
Lekker, weekend! Dat betekent meer tijd om van de kleine dingen te genieten, beginnend bij het ontbijt. Wat dacht je ervan om…
Seitan Seitan wordt gemaakt uit tarwegluten. Gluten hebben een stevige en elastische structuur die veel lucht kan opslaan, waardoor het als een…
Vegan barbecue Een kleurrijkere en gezondere afwisseling op de normale barbecue kon ik niet bedenken. En deze vegan bbq spiesjes smaken ook…