Seizoen
Gierst ‘Gomoku’ met seitan
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Seizoen
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Artisjokken Artisjokken zijn niet alleen heerlijk en veelzijdig, ze hebben ook behoorlijk wat voedzame kwaliteiten. Ze ondersteunen de reinigende lever en gal…
When in Italy… Tijdens mijn vakantie in Toscane heb ik vooral veel niet gedaan. Soms is dat gewoon nodig, toch? Even aan…
Bijna lente! Dit is een perfect gerecht voor de overgang van winter naar lente. Het eet als comfort food door zijn volle…
Smaakvol, romig en verwarmend. Zo is deze bruine bonensoep het beste te omschrijven. Perfect voor een gure herfst of ijskoude winteravond dus!…
Verse bonenburgers: een eiwitrijke bron van energie! ‘Maar hoe kom je als veganist dan aan je proteïne?’ Een van de meest gestelde…
Tofu en zijdentofu Tofu wordt gemaakt van sojabonen. Het heeft een lichte structuur die aan een stevige pudding doet denken. Er is…
Wintersalade In de winter heb ik nooit zo’n behoefte aan frisse groene salades. Een goed alternatief is dan een geperste salade van…
Bijzonder! Deze heerlijke miso dressing met sinaasappel is echt bijzonder. De fruitige zoete smaak van de sinaasappel combineert heerlijk met de zoute…