Conditie
Gierst ‘Gomoku’ met seitan
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Conditie
Gierst Gomoku Gomoku is Japans voor vijf op een rij. Het is wellicht beter bekend als bordspel, maar dit gerecht waarbij vijf…
Artisjokken Artisjokken zijn niet alleen heerlijk en veelzijdig, ze hebben ook behoorlijk wat voedzame kwaliteiten. Ze ondersteunen de reinigende lever en gal…
Smaakvol, romig en verwarmend. Zo is deze bruine bonensoep het beste te omschrijven. Perfect voor een gure herfst of ijskoude winteravond dus!…
Wintersalade In de winter heb ik nooit zo’n behoefte aan frisse groene salades. Een goed alternatief is dan een geperste salade van…
Oorsprong Miso is een Japans product. Het wordt gemaakt door pasta van sojabonen voor lange tijd te fermenteren met de koji schimmel. De…
Wat is Salie? Salie is een vaste plant die vooral wordt gebruikt als kruid, vooral in mediterraanse gerechten. De warme, kruidige en…